A Nukutabu név hat titkának listája

 • N betű jelentése: Mindenki, akinek a nevében szerepel az N betű, némileg kihívást jelent a magas színvonaluk miatt. Azzal, hogy sokat várnak el maguktól, azt is szeretnék, hogy mások a legjobbat adják.

  Amint létrejön egy kapcsolat, ügyes mesterei annak fenntartásában. Ha nem fejezik ki elég gyakran valódi érzelmeikat, bajba kerülhetnek barátaikkal és szeretteikkel. A szakmai siker a legtöbbjük számára központi cél. A pillanatban való jelenlét az egyik fő jellemzőjük. Ez nagyon világosan érezhető, ha beszélgetsz velük, mert valójában hallgatnak.

  Képesek leküzdeni az élet által rájuk szabott összes akadályt és próbát. Nagyon gyakorlatias ember, akinek meg kell tapasztalnia dolgokat, hogy tanuljon belőlük. Így a múltbeli hibák soha többé nem fognak megismétlődni.

 • U betű jelentése: A szerelem és a romantika az, ami a legtöbb boldogságot hozza az életedbe, ha a nevedben az U betű is szerepel. Ha nem vagy szerelmes, gyakori állandóan keressen valakit, aki különleges.

  Azonban ezek a románcok általában kihívások formáját is öltik. Jellemzően nagyon kalandvágyó az ember a szabadság érzésétől kap izgalmat. Az egyik legnagyobb képességed, hogy képes vagy megérteni mások érzéseit. Az ajándékozás nagy örömet és a beteljesülés érzését okozza. Ez a nagylelkű énjének köszönhető.

  Nagyon szabadon tudja kifejezni magát. Úgy élni, mintha vígjáték vagy tragédia lenne. Sok érzelmi hullámvölgyet eredményez. Nem konformisták. Mindig a tökéletesség elérése, amit nehéz elérni.

 • K betű jelentése: Ha a K betű a nevedben, akkor hajlamos vagy nagylelkű, gondoskodó és kedves. Lebilincselő természeted miatt könnyű jó barátnak lenni.

  Ha új emberekkel találkozol, eleinte félénk és tartózkodó lehet. Ha elegendő időt kapsz, nyitottabb és barátságosabb leszel. A kapcsolatokban érzéki vagy és szenvedélyes. Még azt is javasolhatnánk, hogy rendelkezel egy hatodik érzékkel bármihez, ami a szerelemmel kapcsolatos. Szakmai és társadalmi körülmények között könnyen beilleszkedhet új pozíciókba. Soha ne vesztegesd az időt hülyeségekre, mindenben praktikus vagy. Véleményed szerint a szerelmi életet komolyan kell venni.

  Az anyagi siker nagyon fontos számukra. Azokban a szakmákban fognak kiemelkedni, ahol a figyelem középpontjába kerülhetnek. Ilyenek például a színészek, modellek vagy ügyvédek.

 • T betű jelentése: Azok, akiknek T betű van a nevében, szeretnek utat mutatni. Bár romantikusak és nagylelkűek, rendszerint sok kapcsolatuk van. Ennek az az oka, hogy túl könnyen esnek szerelembe (szerelem első látásra).

  Képesek arra, hogy kapcsolataikat saját terveik szerint alakítsák ki. Általában nem túl kifejező emberek, akik nem szeretik a változást vagy mások tanácsait. A már meglévő erős hiedelmek ezt megakadályozzák. A rutinok örömet és biztonságérzetet hoznak az életükbe. Az aktív képzelőerő miatt a fantáziálás és a tervezés az egyik kedvenc hobbijuk.

  Általában egy kicsit titkolózik a tervek előtt, mielőtt azok megvalósulnak. A türelmetlenség vagy a szorongás a legkevésbé sem érinti őket. Amint megszületett a döntés, utólag nem lesz felesleges aggodalom. Rendíthetetlenül bíznak képességeikben.

 • A betű jelentése: Az A betű a nevedben társaságkedvelő emberré tesz, aki folyamatosan hajlandó segíteni barátainknak. Az embereket általában valódi önmagad és önbizalmad keveréke vonzza Ön felé.

  Az A-val azt látja, amit kap. Ettől a hozzáállástól a barátok és az idegenek is igazán jól érzik magukat melletted. Szerelem tekintetében reménytelen romantikusnak nevezhetnénk, de a helyzettől függetlenül nagy valószínűséggel mindkét lábad a földön lesz. Azok, akik megtanulnak jobban megismerni, általában barátok akarnak lenni. Kedves és barátságos személyiséged mágnesként működik a társasági helyzetekben, mindenki egyszerűen magával ragad. Mások figyelmét mindig szívesen látjuk. A karizmád nagyon jól meghatározott, ami azt jelenti, hogy ritkán fogsz látni mások stílusát utánozni. Másrészt néha túl sokat aggódik a környezete miatt.

  A név viselői eredetiségben, erőben és vállalkozó szellemben rejlenek. Minden kategóriában az egyensúlyra törekednek. Lehetővé téve, hogy a harmónia állandó áramlata beáradjon az életükbe. A legjobb barátok, akikre csak vágyni lehet. Kiváló tanácsadók is, ha tanácsra van szükség.

 • B betű jelentése: Mit jelent a B betű a nevedben? Határozottan erősíti a képességedet, hogy elbűvölőbb legyél, de csökkenti a motivációt is (ez lustaságot okozhat).

  Létezik egy erős vágy, hogy szerelmes legyél. Ezért szeretsz a legjobban kapcsolatban lenni és párkapcsolati dolgokat csinálni. Az érzések megnyílása és megosztása általában eltart egy ideig. Szeretsz segíteni kollégáidnak vagy barátaidnak, amikor csak lehetséges, és bár soha nem mondod ki, cserébe segítséget vársz. Hacsak nem teljesen elégedettek, az emberek, akiknek a nevében szerepel ez a betű, nagyon ritkán mutatnak érzelmeket. Bizonyos értelemben szakértő vagy az érzéseid kontrollálásában. Természeted szerves része az új dolgokkal való kísérletezés.

  Képes értelmezni más emberek valódi szándékait. Olyan intuícióval rendelkezik, amelyet lehetetlen kikezdeni. Valahogy emberi hazugságvizsgálóvá teszi őket. Komor állapotokba eshetnek, ahonnan nehéz őket kihozni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *