Az ember amint szülővé válik, sőt már a babavárásnál, igyekszik megadni a jövevénynek mindent és mindenből a legjobbat, bár tagadhatatlan, könnyű túlzásokba esni.

Azonban amiket most mutatni fogok, azok a szuper ágyak és szobai kiegészítők nem ebbe a kategóriába tartoznak.
A túlzás az lenne, ha tovább hezitálnál, hogy beszerezz-e egy Manó Ágyak alkotást Te is, vagy sem.
Garantálom, hogy minden gyerek imádni fogja! Na de nézzük, hogy pontosan mik ragadtak magukkal engem is.

Pár éve lettem figyelmes a Manó ágyak munkásságára.
Jó marketing, minőségi képek és nulla negatív tapasztalat az éterben. Most pár fontosabb információt Te is megtudhatsz róluk, ha velünk tartasz a következő pár percben.
Néhány képet ízelítőnek megtalálsz az interjúban! Ne hagyd ki! Egytől-egyik szuper alkotások!

Szia 🙂
Évek óta figyellek Titeket és nyugodt szívvel írhatom, minden igényt kielégítő munkamorállal dolgoztok, egyre csak bővül a lista a szebbnél-szebb ágyak tulajdonosai körében, hála Nektek!
De mégis kik vagytok Ti, akik üzemeltetitek a Manó ágyak vállalkozást? 🙂Hogyan és mikor jött az ötlet, hogy belevágnátok a Manó ágyak üzletbe?

Manó Ágyak: Ez az egész egy hobbiként indult nagyjából 3 éve. Igazából csak munka utáni kis barkácsolós kikapcsolódásnak indult. Tetszettek ezek az ágyak, imádjuk a gyerekeket (nekünk is van két csodás kislányunk), láttuk az egyre növekedő igényt a házikó ágyakra, így csináltunk egyet egy családnak, innentől pillanatokon belül elterjedt a hírünk.

(Pár kép:)

Miből készülnek az ágyak?

Manó Ágyak: Kizárólag kiváló minőségű borovi fenyővel dolgozunk. Minden felület „pihe-puha” simára csiszolt, nincsenek csúcsos élek, sem kiálló szálkák, semmi, ami veszélyes lehet egy gyermek számára. Teljesen bababarát minden ágyikó és a felületkezelés is oldószermentes olajjal vagy festékkel történik.

Ez nagyon fontos szempont! Köszi a gyerekek nevében is a gondoskodást 🙂 Milyen színben rendelhetőek az ágyak?

Manó Ágyak: Az égvilágon minden színben rendelhető minden termékünk.

(lássuk csak, még egy kis ízelítő: )

Ágyakon kívül mást is készítetek?

Manó Ágyak: Igen, igyekszünk kielégíteni minden igényt és próbáljuk követni a trendeket és pár havonta megújulni egy picit. Jelenleg a házikós és egyéb formájú fali polcocskákon kívül, nagy (1 m széles 1,2 m magas) házikós álló polcokat is készítünk, ami kiválóan működik babaházként, könyvespolcként, játéktárolóként, stb. Legújabb termékünk a házikós éjjeli szekrényke, ami tökéletesen illik bármilyen házikó ágyikóhoz. Illetve mi először készítünk házikós játék babaágyat a magyar piacon, ami eddigi tapasztalataink alapján egy hiánypótló termék. De természetesen egyszerű játék babaágyikót is készítünk, szintén bármilyen színben és méretben. Hosszú oldalakon át tudnék még írni a már meglévő, az új és a tervezett termékeinkről, de nem szaporítanám a szót, a közösségi oldalainkon minden újdonság, és minden már elkészült termékünk megtalálható és folyamatosan töltjük fel ezeket a webshopba is.

Milyen határidővel dolgoztok?

Manó Ágyak: Elég hosszú a várólistánk, 4-6 hónapos határidővel vesszük fel jelenleg a megrendeléseket.

A jelenlegi árak Nálatok nyilvánosak?

Manó Ágyak: Természetesen. Minden információ megtalálható a facebook oldalunkon, valamint a webshopunkban is a www.manoagyak.hun.

Hogyan történik a fizetés és mikor?

Manó Ágyak: 50% előlegre mindig a tervezett átadás előtti hónap végén van szükség, a fennmaradót összeszereléskor/átadáskor lehet készpénzben vagy előre utalással rendezni.

Mi a rendelés menete?

Manó Ágyak: A megrendelés mindig írásban történik, akár a facebook akár az instagram oldalunkon keresztül, vagy az email címünkre küldött üzenetben, vagy a webshopon a megrendelő űrlap kitöltésével.


Mi van abban az esetben, ha valaki eláll a vásárlástól?

Manó Ágyak: Bár ritkán fordul elő természetesen ezt bárki megteheti minden további nélkül, az ászf-ünkben foglaltak szerint járunk el.

Hol lehet Veletek felvenni a kapcsolatot?

Manó Ágyak: A Manó ágyak facebook és instagram oldalán valamint a honlapunkon feltüntetett elérhetőségek bármelyikén.

Hogyan történik a szállítás és szerelés?

Manó Ágyak: Az egyszerűbb ágyikókat lapra szerelve el lehet szállítani a telephelyünkről, de ezzel a lehetőséggel nagyon ritkán élnek a családok, ugyanis nálunk van arra lehetőség, hogy mi kiszállítjuk a helyszínre és szakszerűen össze is szereljük az ágyikókat. Kizárólag a kiszállításnak van plusz költsége, amit az elején egyeztetünk a megrendelővel, az összeszerelés mindig a mi ajándékunk.

Mit üzensz az olvasóknak, miért Titeket válasszanak, ha gyerek ágyban, kiegészítőkben gondolkodnak?

Manó Ágyak: A legfontosabb üzenetem talán az lenne, hogy mi ezt a vállalkozást nem pusztán üzleti érdekek miatt csináljuk, nekünk ez egy igazi szerelem szakma, szerelem termékekkel, a lehető leghálásabb kisManó ügyfeleknek. A szaktudáson és tapasztalaton kívül a szívünk és lelkünk is benne van minden egyes termékünkben és a rengeteg sok, kizárólag pozitív visszajelzés alapján ez mind látszik és érződik is minden átadott ágyikón, polcocskán és mindenen, amit eddig létrehoztunk.


Remélem tetszett az összeállítás és kielégítő válaszokat kaptál a témát illetően minden felmerülő kérdésedre.

nukuTabu