Engem elismeréssel tölt el a tudat, hogy egyre több tehetséges ember ki akar törni a munkahelyi mókuskerékből, megelégelve az alkalmazott pozíciót és mindent, ami azzal jár.

Vagy ott vannak azok az esetek, amikor anyák ihletet kapnak az alkotáshoz, nem félnek az ismeretlentől, bíznak magukban és saját vállalkozásba kezdenek.

Nem szabad elfelejteni: azért mert anya vagy, a harmónia érdekében nem szabad megszűnni az “én”-nek sem. Az önmegvalósításhoz és a pénzhez mindenkinek joga van.

Szász-Fazekas Nikolett története sok ember számára motiváló lehet, hiszen ismét itt egy élő bizonyíték, hogy igenis mindenkinek ott a lehetőség, hogy a tehetségét felhasználva a saját maga ura lehessen és ebből profitáljon is. Csak fel kell ismerni a jeleket és napról-napra tenni kell a célokért.

Szia Niki! Köszi, hogy betekintést nyerhetünk a munkásságodba.
Miket készítesz pontosan?

Niki: “Köszönöm, hogy érdeklődsz. ☺

Babáknak és anyukájuknak készítek a mindennapi élet megkönnyítésére praktikus kiegészítőket. Pelenkatartókat a legegyszerűbbtől a pelenkázóalátétesig. Utóbbit a környezetvédelem jegyében, hiszen ez mosható.

A gyerekek egészségügyi kiskönyvére borítót, ami végigkíséri őket egészen az általános iskoláig, az utolsó oltásig. Ez teljesen egyedi is lehet, hiszen a gyermek nevét is rá tudom hímezni a borítóra.

Ez a fő profil. Mellette az anyukák kérhetnek gyermeküknek címkés játékokat is, mint címkerongyi, címkedino, vagy a saját fejlesztésű csörgős babalabdámat.

Tavasztól őszig 100% pamut darázsszövetből baba és kisgyerek takarók készülnek egyedi hímzett figurákkal.

Kevés alkalommal, de akkor annál nagyobb szívvel vállalok teljes kiságyba való szettet fejvédővel, baldachinnal, takaróval, vagy amit a megrendelő szeretne. Igyekszem mindezt az egyediség jegyében teljesíteni. Ha valaki kicsit máshogy szeretné, én szívesen teljesítem. “

Vannak gyermekeid?

Niki: “Két kisfiam van. Egy 3 és egy másfél éves. “

Honnan jött a Joeymano név?

Niki: ” Még kamasz koromból. Joey volt a becenevem, amit az unokatesómtól kaptam, a Mano meg az uramtól, még a kapcsolatunk legelejéről. Aztán valahogy a kettő összekapcsolódott. A névválasztással mindig bajban vagyok, ez meg már készen volt, így ennél maradtam. A Baby Toolst pedig az uram költötte hozzá. Annyira tetszett a hangzása, hogy így maradt.

Mióta készítesz kézműves termékeket?

Niki: “Több, mint két éve kezdtem el, amikor a nagyobbik fiam az első kemény 6 hónapunk után már hagyott egy kis lélegzethez jutni.”

Miért kezdtél bele?

Niki: “Először csak magunknak készült pelustartó, aztán a családba, akiktől annyi biztatást kaptam, hogy milyen jól sikerült, hogy gondoltam megmutatom a nagyvilágnak. Az első bemutatkozásom olyan sikeres lett, hogy még én is meglepődtem. Azóta nincs megállás.”

Mennyi idő alatt készülsz el a megrendelésekkel?

Niki: “Jelenleg 4 hetes átfutással vállalom a megrendeléseket. De ez folyamatosan változik. Ennél több még nem volt, igyekszem tartani a tempót, de egy-egy betegség sajnos keresztbe tudja húzni a számításaimat. Ha nagyon közeledik a vállalt határidő, néha éjszakázom is. De ezt igyekszem pár alkalomra redukálni. Érdekes, ha nagyon szorít egy határidő, a fiaim valahogy megérzik, és kiadósat alszanak délután, hogy tudjak haladni. 🙂 “

Ez nagyon kedves tőlük, biztos érzik anyán, hogy “dolog” van..  🙂 
A fizetés hogyan működik nálad? 

Niki: “A termék elkészülte után átutalással.”

A legkényelmesebb és legmegbízhatóbb megoldás a fizetésre! Számlaképes vagy, igaz?

Niki: “Igen. A családi vállalkozásunk ölelte fel az önmegvalósító törekvésemet.”

Akkor jól jöttek ki a lépések! Hiszem, hogy semmi sem véletlen! Hol lehet Veled felvenni a kapcsolatot?

Niki: “A legkönnyebben a Facebook oldalamnak, a Joeymano Baby Tools-nak küldött belső üzenettel, vagy Messengeren közvetlenül nekem, de akár emailben is.”

Szoktál nyereményjátékot hirdetni az oldaladon?

Niki: “Előfordult már.”

Melyik munkádra vagy a legbüszkébb?

Niki: “A pelenkázóalátétes pelenkatartóimra. Mindig agyon dicsérem magam, amikor utazunk, és ki tudom használni a praktikusságát. 😀 De tényleg. Használtuk már a kocsiban, nyilvános mosdóban az állatkertben, az osztrák autópálya mellett, étteremben. Nagyon szuper. És így a legjobb, hogy saját magunk próbáljuk ki, és tudom, hogy amit eladok, az jó.”

Hogyan lehet ezeket a szépségeket takarítani, tisztán tartani?

Niki: “Mosógépben, 40 fokon moshatóak a termékeim.”

Ezt jó tudni! Kislányom egyszer kapott egy irattartót, meglátszanak rajta az évek és a menük. Nem mertem mosni. 😀 Viszont amit kapok Tőled, azt ezentúl bátran merem!
Milyen célod van a jövőre nézve a munkásságod illetően?

Niki: “Hatalmas célom van. Szeretnék egy webshopot nyitni, állandó készlettel. Ugye most rendelésre készülnek a termékeim, emiatt hosszú a várakozási idő. Ehhez készülnek most a termékek folyamatosan, hogy a profi fotók elkészülte után indulhasson a webshop, és készletről is lehessen vásárolni. Rengeteg ötletem van még. Több, mint 100 féle anyagból lehet nálam válogatni. Ennek szerintem a feléből még nem készült semmi.

Mellette folyamatosan keresem azokat a kézműves boltokat, akik szívesen látnák a termékeimet a kínálatukban. Célom, hogy minél több emberhez eljussanak a termékeim.”

Nagyon szorítok! Tuti sikerülni fog! Az ambíció és a tehetség is megvan benned! Nekem nagy vágyam a varrás, de egyelőre gépem sincs. 😀 Mit üzensz az embereknek, miért Téged válasszanak?

Niki: “Miért ne? ☺ Minőségi, tartós, szép termékeket készítek. Akár egyedi igényeket is kiszolgálok. Akár? Jelen pillanatban csak ez történik. 😀 Minden termékemet használjuk valamilyen formában a két kicsi mellett, így garantálom, hogy csak olyat adok el, ami jól funkcionál, hiszen mi is kipróbáltunk. Sok a visszatérő vásárlóm is, és sokan ajánlanak másoknak. Az a legkülönlegesebb számomra, amikor egy megajándékozott szintén ajándékba vásárol tőlem egy ismerősének. “

ELÉRHETŐSÉG:

Ha Neked is tetszettek Niki munkái és tényleg egy tuti ajándékot szeretnél adni az unokádnak, gyerekednek, keresztgyereknek, ismerős gyereknek stb. egy közelgő alkalomra, akkor ne habozz! 
Nekem is hamarosan érkezik a termékem! 🙂
ITT FELVEHETED NIKIVEL A KAPCSOLATOT!

nukutabu