Roberto Esquivel Cabrer 56 éves, Saltillo-ból származik (Mexikó).
Ebben még nincs semmi furcsaság. Viszont, ha jobban megnézed a képet, valami lehet neked is szemet szúr.

Megtaláltad? Nem volt nehéz kiszúrni igaz? Lássuk csak mi az ott pontosan:

48 cm-es pénisz boldog tulajdonosa a középkorú férfi, ami majdnem 1kg-ot nyom.
Orvosok, többek között röntgenfelvételt is készítettek bizonyítékként a hímvesszőről, íme:

Ugye most téged is foglalkoztat a kérdés (azon kívül, hogy nem érted a formáját annak, amit látsz), hogy ez vele született dolog, vagy esetleg rásegített a majd fél méteres pénisz elérésére?

Ami azt illeti, tizenéves korában kezdte el nyújtani a péniszét. A dokik szerint hatalmas a fityma része. 33 cm igazából csak bőr, így kimertem számolni, hogy a valódi mérete 15 cm körül van.

Nem meglepő, hogy egészségügyi problémákat is okozott már a túl méretes szerszám, aminek amúgy saját párnája is van ám, hogy elkerüljék az éjszakai kényelmetlenséget.

De ha ez nem lenne elég, deportálták az USA-ból, mert “kiskorúaknak ” (21 alatti lányoknak) mutogatta férfiasságát. Szerintem túl kíváncsiak voltak a csajok.

Roberto szexuális élete sem fenékig tejfel. Kétszer próbált szexelni. Az egyik nő amint meglátta a kígyót, kihátrált a bűvölésből, míg a másik nőnek a behatolás annyira fájt, hogy ő sem kért belőle többet, köszönte.

Orvosok felvázolták neki egy helyreállító műtét lehetőségét, hogy normális szexuális életet tudjon élni, de elutasította azt.
Roberto a Föld legnagyobb (regisztrált) péniszű embere szeretne maradni, habár a Guinness Rekordok könyvébe nem kerülhetett be, mert nem fogadták el a méret elérésének módszerét.

Hihetetlen, hogy nem akar változtatni, pedig még egy felnőtt szórakoztató cég is felajánlotta, hogy fizetik a műtétet neki, de ő inkább türelmesen vár a megfelelő asszonyra, aki elfogadja így és nem mellesleg pornózni is szeretne.
Csak győzze kivárni !

Azt nem tudni, hogy minek a hatására lett képzavar a fejében fiatalként és miért fontosabb az 5 perc hírnév, minthogy egy kiadósat szexeljen?!
Véleményem szerint jobban járt volna, ha megelégszik a 15 cm-ével, mert “nem a méret a lényeg, lehet kicsi, de játékos” és különben is 15 cm teljesen rendben van!

forrás : www.express.co.uk

nukuTabu