Te eltudod képzelni, hogy a párodon mással is osztozkodj?
Eltudod képzelni, hogy más hozzád érjen olyan helyeken és úgy, ahogy csak a szerelmed teszi?
Te végig bírnád nézni, ahogy a kedvesednek más okoz örömöt?

A következő interjú alanyai a fenti kérdésekre bizonyára igennel válaszolnának.
De vajon minek a hatására jött az ötlet, hogy szexpartner keresésbe kezdjenek házasként? Együtt?

A nukuTabu facebook csoportba ezt posztolta a férj( G.S.) :

“Sziasztok!
Feleségemmel keresünk egy biszex/leszbikus lányt akivel kellemes közös időt töltenénk el együtt.
Mozi, kijutós szoba vagy egy jó beszélgetés egy ital mellett. Ha közös a szimpátia akkor lehet több is mint barátság köztünk.
Esetleg párok is szóba jöhetnek biszex lány taggal. 😉
Legyél kedves és aktív a programokban. Ha te is vagy ti is szeretnétek kicsit szórakozni akkor ne habozzatok, írjatok kommentben vagy privátban. Én 30 vagyok, de legbelül bulizós fiatal. Feleségem pedig 20 éves mosolygós de belül vadmacska.
Budapestiek jelentkezését várjuk hasonló korosztályban.

Szép napot 🙂

Természetesen nem hagyhattam szó nélkül 🙂

Felkeltette az érdeklődésemet a posztod. Az én felfogásom szerint a párom az “enyém” és senki másé és ezt fordítva is így gondolom, ami a szexet illeti. Összetartozunk, nem össze-vissza. De nem vagyunk egyformák, ezt tiszteletben tartom. Érdekel, hogy minek a hatására alakultak így az érzéseitek, hogy miért pont ezt az utat választottátok, miért pont ettől vártok pozitív változást a szexuális életetekben? Egyáltalán mi az igazság?
Először is szögezzük le, a párod is tud a nyilvános keresésről? Az ő nevében is íródott a posztod, de jó tisztán látni.

G.S. “: Nos, ez nem alakult ki. Ez így jött. Feleségemről már akkor tudtam, hogy más, amikor megismertem lassan 4 éve. A párom is tud róla, hogy keresek alkalmi légyottjainkra lányt akár biszexet akár leszbit, csak az ő örömére. De a kereséssel ő nem foglalkozik csak én.

Kinek az ötlete volt? Hogyan került terítékre a téma?

G.S.:” 1 év együttlét után merült fel benne, hogy neki jól esne egy lány társasága is a szexuális együttlétek során. Aki nem csak az ő örömére van ott hanem az enyémre is.

Miért kerestek plusz személyt? Valami nem működik?

G.S.: “A szexuális életünkkel nincs semmi probléma. Teljesen rendben van. De úgy véljük a szex olyan, mint a társasjáték, több emberrel izgalmasabb.
Nem mintha nem lenne csak kettőnkkel izgalmas. Az is nagyon jó. De mi valahogy szeretjük egymást megosztani.”

Van egy gyermeketek. Szerintetek ez nem lesz hatással rá?

G.S.: “Szerintünk nem ciki a gyerekre nézve, hogy a szülei próbálják élvezni az életet. Inkább ez mint a drog szerintem.”

Nem féltek, hogy rossz hatással lehet a kapcsolatotokra egy harmadik személy? Felbukkanó nem várt féltékenységek, bizalmatlanság a későbbiekben..esetleg szerelmi háromszög.

G.S.: “Szigorúan csak úgy működik a dolog, ha mindketten jelen vagyunk. Magán akció nincs..
Nem fog kihatni a kapcsolatunkra egy harmadik személy, eddig se hatott ki. Akikkel voltunk csupán társak voltak a játékban. Ennyi.”

Hűségesek vagytok egymáshoz? Volt már valakinek kilengése?

G.S.: “Minden működik köztünk, még a hűség is. Szeretjük egymást és ragaszkodunk egymáshoz. A plusz személy felé semmi mélyebb érzésünk nincs. Mivel nem csak én vágyom olykor egy másik lányra, hanem ő is ugyan arra, így kellemest a hasznossal.
Nem nyitott kapcsolatban élünk, hanem Swingerek vagyunk. Ugyan úgy szeretjük egymást és hűségesek vagyunk.

Jártatok már swinger klubban?
Mit reagálnál, vagy reagálnátok, ha ismerős jelentkezne a hirdetésetekre?

G.S: ” Még nem Swinger kluboztunk, mivel volt partner ebben, pont barátok személyében. De most kíváncsiak vagyunk kik ilyenek még. Tervben van a klub kipróbálása.”

Mit reagálnátok, ha férfi akarna beszállni az édeshármasba? Az is szóba jöhet? Ha nem, miért nem?

G.S.: “Csak férfit azért nem keresünk, mert jelentkezne egy csomó egyedülálló, aki mèg életében nem látott nőt mesztelenül. Ez kihasználás lenne. Abból köszönjük nem kérünk. Volt már ilyen felállás baráttal, de egyszer elég volt.”

Miben más egy férfi harmadik személy egy nőtől, vagy inkább párban gondolkodtok? 

G.S: “Egy párral az más, a pár fiú tagja nem kihasználásból van ott. Hanem, hogy örömet okozzon a lány tagnak. Mivel sokszor az izgatja a biszex lányokat ha nézhetik amint párjuk örömet okoz egy másik lánynak. Sőt egyes biszex lányok arra izgulnak, ha egy lányt látnak elélvezni. “

Nem ciki, ha a munkahelyeteken kiderül ez a fajta partnerkeresés? Lenne bármilyen hatása szerintetek a munkahelyi viszonyokra, vagy veszélyeztetné a munkátokat?

G.S.: ” Semmi nem lenne ha kiderülne a munkahelyen. Melegnek lenni sem szégyen és nem ítélhető el munkahelyen ez sem. A szexuális szokások tiszteletben tartása manapság nagyon elterjedt és elfogadóbbak az emberek.

Sok a transzfesztita férfi, de nem foglalkozik már velük senki. Tegnap pont utazott kettő a villamoson. Senkit sem érdekelt.

Rájött mindenki, hogy a bőrünk alatt ugyan olyanok vagyunk. Hiába “ez meleg, az biszex emez meg leszbikus”.
Manapság teljesen elfogadott, úgy mint a melegek házassága.
Azt hiszem ez azért van, mert modern világban élünk.”

Mit üzennél azoknak az embereknek, akik furán ráncolják a homlokukat a swinger életstílus hallatán?

G.S.: “Próbálják ki és megtudják, hogy nem rossz dolog. 😉

G.S küldte ezt a képet, párjával közös képüket végül kérte, hogy ne publikáljam. Számára a swingerkedést ez a kép teljes egészében ábrázolja.
G.S küldte ezt a képet. Párjával közös képüket végül kérte, hogy ne publikáljam. Számára ez a kép a swinger életstílust jelképezi.Köszi G.S, hogy létre jöhetett ez a kis információ csere egy sokunk számára életidegen párkapcsolati formáról!
Előítéletmentes és boldog életet kívánok. A Ti életetek, a Ti utatok!

nukuTabu