Andrea létre hozta Kreatív Szépségszalonját Budapesten a XVIII. kerületben (Pestszentimrén), ahol már a hajkezelés végeztével viszonylag rövid időn belül egy teljesen más ember száll ki a fodrászszékből. Mi sem bizonyíthatja jobban, mint pár előtte-utána kép, egyenesen a szalonból:

Sajnos a fodrász szakmát sem kíméli néhány ember kontár munkája. Hallhattunk, láthattunk már érdekes történeteket és eredményeket, sokan magunkon is megtapasztalhattuk, hogy milyen érzés, amikor valaki olyat csinál, amihez nem ért és persze a fizető személy bánja meg legjobban, hogy megbízott az illetőben.

Ha nagy változást akar az ember és nem a megfelelő szakembert választja ki, pl.: feketéről szőkére varázslásnál, akkor sajnos akár éveken keresztül is kihathat ez az egy rossz döntés a hajkoronára. Leégetett haj, vállalhatatlan szín és máris meg van az ok búslakodni.

A nem megfelelő anyagismeret, az olcsó és minőségen aluli szerek használata ronthatja az kezelés minőségét. Kinek kell ez?
Bár még nem jártam Andinál ( de tervezem ), a visszajelzések alapján arra merek következtetni, hogy szeretik a vendégei és ügyesebb az átlagnál.

Andi, mikor és mi hatására kezdtél bele a jelenlegi szakmádba?

Andi: ” Mikor még tini voltam és fodrásznál jártam sok rossz tapasztalatom volt. Nekem is sokszor leégették a hajamat. Pl. amikor dauer csináltak régen. 🙁
Sok próbálkozásom volt sok híres szalonban, de mindig csalódtam. Mindig arra vágytam,hogy olyan kezekben legyek egyszer egy olyan fodrásznál, aki rám néz és teljes önbizalommal, határozottsággal azt mondja nekem: “Bízd rám magad Andi.Tudom mi az ami te vagy!!” De sajnos ezt még nem éltem át. Így akkor mielőtt még nem lettem fodrász azt mondtam,ha egyszer Fodrász lennék biztos azon lennék, hogy mindenki azt kapja amire vágyik. 🙂
És Fodrász lettem.
És azóta is tartom az elvem. És igyekszem mindenki hajából a maximumot kihozni.”

Sok elrontott hajat kell “megjavítanod”?

Andi: “Igen általában a vendégeim többsége elrontott hajjal érkezik hozzám. De miután kezelésben veszem a hajukat elégedetten, mosollyal távoznak a szalonomból.
A végeredménynél a fotókon mindenki arcán a mosoly. És ez az ami engem boldogsággal tölt el. “

Láttam, hogy kezelsz vendéget galvángéppel. Nem “csak” fodrászattal foglalkozol?

Andi: “Igen a fodrászat mellett már sok éve csinálom a vendégeimnek a Galvánáramos arcvasalást is, ami egy fantasztikus találmány, 1 alkalom után már azonnali szemmel látható eredmény van! Minden nő illetve férfi számára fontos szempont 1 kezelés után azonnali szembetűnő változás!És ezt itt nálam szintén megkapják.”

Mit gondolsz, miben vagy más fodrász Te, vagy miben más a módszered, mint más fodrászoknak?

Andi: “Miben lennék más mint a többi fodrász? Hát talán 1 dolgot tudnék erre mondani. Azt,hogy teljes szívvel és lélekkel csinálom a vendégeim haját. És soha nem engedném ki a vendégemet úgy szalonomból, hogy nincs megelégedve! Ebben találom magam másnak mint amit én saját magam tapasztaltam, más fodrászoknál!”

Követed az aktuális trendeket és ha lehetőséged van képezteted magad?

Andi: ” Igen, mindig nézem és követem az új trendet. Akár továbbképeztetem magam természetesen és -nagyon sok külföldi híres fodrászok munkáit és videóit nézem, tanulmányozom és igyekszem elsajátítani belőle a számomra értékes részeket.”

Ez a munka számodra hivatás is egyben?

Andi: “A munkám a szakmám, egyben a hobbim is. A Fodrászat, az átváltoztatás az életem. “

A férfiak hogyan viszonyulnak a munkádhoz? Valaki próbált már időpont kéréssel és hajvágás ürüggyel közelebb kerülni hozzád?

Andi: “Igen érdekes kérdést tettél fel a férfiakkal kapcsolatosan,hogy próbálkoznak-e közelebb kerülni hozzám hajvágás címszóval. Igen, nagyon sok próbálkozás van a férfiak részéről. A Férfiak 1 mondatuk, mikor rám írnak,hogy pont fodrászt keresnek az én személyembe.
De fő szabály nálam a vendég “csak” vendég és az is marad!”

A Te hajad más festi, vágja?

Andi: “Igen, nagyon sokszor járok én is rengeteg fodrásznál, akik a hajamat festik és mivel nekem hajhosszabbításom is van így természetesen azt magamnak nem tudom megcsinálni.De eddig sajnos nem találtam meg erre a megfelelő szakembert!!És ezt őszintén mondom elkeseredve!”

Átlagban egy nap hány vendéged van?

Andi: ” Változó a vendégeim létszáma, akár egy napról is beszélünk. pl ha fekete hajból kell világosat csinálnom az alapból 4 órás munka 1 vendéggel. És olyankor más vendéget nem írok be.Akkor csak vele foglalkozom, mivel nagy munka nagy felelősség!”

Egyedül dolgozol?

Andi: “Igen Egyedül dolgozom a szalonomban Fodrászként.”

Hétvégén is dolgozol?

Andi: ” Igen Nagyon sokszor hétvégén is dolgozom.”

Mik a céljaid a jövőt tekintve?

Andi: ” Mindig vannak céljaim a jövőre tekintve. Amit most tervezek egy szebb szalon,és szeretném bővíteni sok szolgáltatással,hogy a szépülni vágyó vendégeim 1 helyen mindent megkapjanak.”

Mit üzensz a szépülni vágyó Hölgyeknek, Uraknak? Miért Téged válasszanak?

Andi: “Amit üzennék mindenki számára tekintsék meg munkáimat és aszerint döntsék el,hogy én vagyok-e számukra a megfelelő fodrász (szakember).”

Ha lehetne egy kívánságod, mi lenne az?

Andi: “Kívánságom?
Az sok lenne. De ami ide vonatkozik azt mondanám. Szeretnék minden kedves meglevő és új vendégemnek is továbbra azt nyújtani, amire vágyik. És mindig egyre jobb és tapasztaltabb fodrász lenni.Mert az ember holtig tanul.”

Köszönöm Andinak a válaszokat! Hamarosan én is eljutok hozzá, csak ki kell találnom, mit is szeretnék a hajammal kezdeni, mert elképzeléseim vannak, de ez nagy döntés, a nők életében különösen. Még egyeztetek a párommal. Ha ez megtörtént, jelentkezem a folytatással!

Szabó Andrea Kreatív Szépségszalonjának weboldalát ITT tudod megtekinteni.

nukuTabu