Photographer: Marian Szeidl
Hair: Melcsi Somodi
Make-up: Iváncsics Bernadett 
Model: Alexa Moldován 
Tetto: Roland Molnár

Photographer: Marian Szeidl
Hair: Melcsi Somodi
Make-up: Iváncsics Bernadett 
Model: Alexa Moldován 
Tetto: Roland Molnár

Szia,

Röviden:

A NukuTabu oldal, a nevében is hordozza a blogom tartalmának lényegét.
Itt minden megtalálható tabuk nélkül, az életből merített témák köré építve.

Ha érdekelnek valós történeteket, eszmefuttatások, tapasztalatok, akár átveréssel, akár valami bevált termékkel, szolgáltatással kapcsolatban, illetve tippek, tanácsok, baba, apa, anya, szex, férfi, női dolgok, test, tudomány, humor, kert , konyha , ajándéktippek, állatok, autó, stb.. , akkor itt a helyed 🙂

De vigyázat! Egyes élethelyzetek és témák felkavaróak lehetnek egyesek számára!

Bizonyos témákban szakvéleményeket forrásokkal is megosztok, ha szívügyemnek tartom, hiszen annál lényegre törőbb, hitelesebb és érthetőbb összefoglalót nem is lehet írni.

Online interjúkkal is érkezem. Alanyai az internet világában megismert személyek, akik vagy felkerestek, vagy én őket. Minden megosztás beleegyezéssel történik.

Ha van téma, amit szeretnél boncolgatni, keress meg.
Szívesen kutatok információkat és megírok róla egy cikket, ha Te magad nem szeretnéd.

De ne feledd, ugyanitt lehetőséged van kiírni magadból a saját gondolataidat. Elmesélhetsz bármit, ami szerinted érdekes lehet mások számára is.
Mindezt akár név nélkül, de ha szeretnéd lehet álneved is.

Videókkal is készülök! Amint lesz időm megtanulni vágni!háááát

baba anya nincsmegállás


Hosszabban:


Moldován Alexandrának hívnak, 90-es születésű 2 gyermekes anyuka vagyok! Leírni is fura, nem rég még a sarki kocsmában ittam a delíriumomat Pest belvárosában, most meg ugrok, ha meghallom a gyerekek hangját, és a helyszín sem a régi..
Merem állítani, most tanulom az élet csínyját-bínyját igazán.
Évek óta azon gondolkodom, hogy mégis mire tudom használni a képességeimet, a gyerek korom óta rajtam uralkodó szereplési vágyat? Csak van valami funkciója, ha már van. Többször feltettem a kérdést magamnak: “Ki vagyok én?” “Mit akarok ? Mihez kezdjek? ” aztán általában sodródtam az árral, örömmel fogadva a lehetőségeket. De azok jöttek -mentek.
A gyerekek létezése erős mozgatórugó, szóval nem volt mit tennem, bele kezdtem ebbe, és majd csak lesz valahogy….

még infó

Van egy “csomó” képem, bele kóstoltam a modellkedésbe, de nem vittem túlzásba, bekukkantottam a média világába, van pár élményem, írhatnékom, jelenleg tanulom a programozást és weboldal készítést,
mlm-eztem amikor csak a lányom volt, de egy márka mellett leragadni egy év után nem adott pluszt, habár kerestem vele… előtte 4 évig a Deko-ratio Design Studio -nál dolgoztam, mint recepciós és nincs egyetemi végzettségem, nem is igazán láttam értelmét, hiszen nem voltak nagy terveim…. Kereskedelmi és Logisztikai ügyintéző vagyok papíron (OKJ). Bele kóstoltam gimi után egy rendezvényszervező iskolába is, csak az angolom gyatra volt, jó teljesítményem ellenére év vége nem lett meg, Mára már az angolom valamit fejlődött autodidakta módon, vagy mert értékes embereket ismertem meg és rám ragadtak dolgok.
Később rövid ideig angol tanárhoz jártam, azaz ő járt a munkahelyemre. Na de a szó kincsem még nagyon kezdetleges .. Jogsim függőben. Újra.
Belekezdtem Fitness-Wellness instruktor suliba, de egy betegségbe kapaszkodva feladtam. Na ezt bánom! De legalább az anatómia szeretetét kaptam ajándékba, ha papírom nincs is róla.
Hosszú évekig a sulis időkben a szavalás és a sport voltam én. Érmek, kupák, könyvek, Kazinczy-díj. Imádtam az irodalmat, nyelvtant, nem értettem a matekot.
Ezen dolgok hatására gondoltam minden szuper erőmet bevetve mixelek valamit magamból.
Szeretnék nagyon varrni és bútorokat restaurálni, jobb agyféltekés rajzoláson részt venni,magabiztosan vezetni papírral a kezemben, a fogaimat rendbe tetetni, hízni, sportolni, bulizni végre egy igazit a csajokkal, megtanulni gitározni, énektanárt, aki átjön hozzám; végre a párommal kettesben tölteni egy egész napot, egyedül kitakarítani az egész házat, kertészkedni kedvemre a kertünkben, minden nap jókat főzni, a csalókat lebuktatni, revansot venni lopások miatt, szabadnak lenni, tudni segíteni a rászorulókon, elkapni az illegális szemetelőket, szembesíteni az állatkínzókat.
Igazából csak szeretnék elégedetten létezni.

Valami olyannal szerettem volna mindig is foglalkozni, ami jó hatással lehet másokra és magamra is, ami fejlődést eredményez, amit élvezek, ami gyógyít, amivel adok és nem el veszek. Amiben képes vagyok hinni és ami mellett kitartani.

Na meg egyes cikkek,kommentek, témák forgatják az agyrugóimat.

Rengeteg segítséget adott és ad jelenleg is az élet, én ha tehetem, én is segítek másokon, szerencsére a párom is partner ebben. Ennek gyermekeként (is) gondoltam egyet és bele kezdtem a blogomba, hogy megadjam a lehetőségét annak, hogy aki olvassa, annak támasz, vigasz, virtuális szórakozási lehetőség vagy válasz lehessen ez a hely.

  • Bele kezdtem, mert nap, mint nap az internetet böngészve kérdések merültek fel bennem és szeretek eszmét cserélni, információk után kutatni, megérteni dolgokat..
  • Bele kezdtem, mert ki kell írnom az agyam tartalmát, mert néha azt érzem, nincs már hely és nem tudok tovább bővíteni, egszerűen lefagy a rendszer.
  • Bele kezdtem, mert talán Neked is segíthetek egy-egy cikkemmel, ahogy nekem is segítettek már pár jó szóval különböző fórumokon, amikor kérdések gyötörtek.
  • Bele kezdtem, mert szerettem volna egy interaktív élmény/történet megosztást az olvasók és az “írók” között.
  • Bele kezdtem, mert CodeBerry online suli leckéi inspiráltak.
  • Bele kezdtem, mert a volt munkahelyem inspirált.
  • Bele kezdtem, mert a párom inspirál.
  • Bele kezdtem, mert bele kezdhettem.


A család, házimunka és tanulás mellett igyekszem folyamatosan karbantartani és feltölteni az oldalam. Hát nem mindig olyan egyszerű, meg kell hogy állapítsam! De nem adom fel! 🙂

Csatlakozz hozzám facebookon, youtubon nézd meg a videókat, kövesd a bejegyzéseket, vagy oszd meg saját történetedet!

ITT MINDENNEK VAN HELYE!