Photographer: Marian Szeidl
Hair: Melcsi Somodi
Make-up: Iváncsics Bernadett 
Model: Alexa Moldován 
Tetto: Roland Molnár

Photographer: Marian Szeidl
Hair: Melcsi Somodi
Make-up: Iváncsics Bernadett 
Model: Alexa Moldován 
Tetto: Roland Molnár

SZIA!

Röviden:

A NukuTabu oldal a nevében is hordozza a blogom tartalmának lényegét.
Itt minden megtalálható tabuk nélkül, az életből merített témák köré építve.

Ha érdekelnek valós történeteket, eszmefuttatások, tapasztalatok, akár átveréssel, akár valami bevált termékkel, szolgáltatással kapcsolatban, illetve tippek, tanácsok, baba, apa, anya, szex, férfi, női dolgok, test, tudomány, humor, kert, konyha, ajándéktippek, állatok, autó, stb.. ,akkor itt a helyed 🙂

De vigyázat! Egyes élethelyzetek és témák felkavaróak lehetnek!

Bizonyos témákban szakvéleményeket, forrásokkal is megosztok, ha szívügyemnek tartom, hiszen annál lényegretörőbb, hitelesebb és érthetőbb összefoglalót nem is lehetne írni.

Online interjúkkal is érkezem. Alanyai az internet világában megismert személyek, akik vagy felkerestek, vagy én őket. Minden megosztás beleegyezéssel történik.

Ha van téma, amit szeretnél boncolgatni, keress meg bátran.
De ne feledd, ugyanitt lehetőséged van kiírni magadból a saját gondolataidat. Elmesélhetsz bármit, ami szerinted érdekes, tanulságos lehet mások számára is.


Hosszabban:


Moldován Alexandrának hívnak, 90-es születésű 2 gyermekes anyuka vagyok.
Leírni is fura, nem rég még a sarki kocsmában ittam a delíriumomat Pest belvárosában, most meg ugrok, ha meghallom a gyerekek hangját, és a helyszín sem a régi.
Merem állítani, most tanulom az élet csínyját-bínyját igazán.
Évek óta azon gondolkodom, hogy mégis mire tudom használni a képességeimet, a gyerek korom óta rajtam uralkodó szereplési vágyat? Csak van valami funkciója, ha már van. Többször feltettem a kérdést magamnak: “Ki vagyok én?” “Mit akarok ? Mihez kezdjek? ” aztán általában sodródtam az árral, örömmel fogadva a lehetőségeket. De azok jöttek -mentek.
A gyerekek létezése erős mozgatórugó, szóval nem volt mit tennem, bele kezdtem ebbe, és majd csak lesz valahogy….

még infó

Van egy “csomó” képem, bele kóstoltam a modellkedésbe (a modell oldalam ITT láthatod), bekukkantottam a média világába, van pár élményem, írhatnékom, jelenleg online marketinget tanulok, illetve a bien.hu-nál vagyok vendég cikkíró.
MLM-eztem amikor csak a lányom volt, de egy márka mellett leragadni egy év után nem adott pluszt, habár kerestem vele.
Előtte 4 évig a Deko-ratio Design Studio -nál dolgoztam, mint irodista/recepciós.
Nincs egyetemi végzettségem, nem is igazán láttam értelmét, hiszen nem voltak nagy terveim. A színészet vonzott, de az élet más lapot osztott. Kereskedelmi és Logisztikai ügyintéző vagyok papíron (OKJ). Belekóstoltam gimi után egy rendezvényszervező iskolába is, csak az angolom gyatra volt, jó teljesítményem ellenére az év vége nem lett meg.
Mára már az angolom valamit fejlődött autodidakta módon.
Jogsim végre megvan. A hosszú jogosítványszerző tortúrám történetének befejező részével még tartozom.

Belekezdtem Fitness-Wellness instruktor suliba, de egy betegségbe kapaszkodva feladtam. Mire visszatérhettem volna, sajnos többet nem indult a válaszott iskolában ez a szak.
De legalább az anatómia szeretetét kaptam ajándékba, ha papírom nincs is róla.
Hosszú évekig a sulis időkben a szavalás és a sport voltam én. Érmek, kupák, könyvek, Kazinczy-díj. Imádtam az irodalmat, nyelvtant, nem értettem a matekot.
Ezen dolgok hatására gondoltam minden szuper erőmet bevetve mixelek valamit magamból.
Hobbi szinten varrok. Egyszer majd szeretnék jobb agyféltekés rajzoláson részt venni, sportolni, bulizni végre egy igazit a csajokkal, megtanulni gitározni, végre a párommal kettesben tölteni egy egész hétvégét, egyedül kitakarítani az egész házat, kertészkedni kedvemre a kertünkben, minden nap jókat főzni, a csalókat lebuktatni, revansot venni lopások miatt, szabadnak lenni, segíteni a rászorulókon, elkapni az illegális szemetelőket, szembesíteni az állatkínzókat.
Igazából csak szeretnék elégedetten létezni.

Valami olyannal szerettem volna mindig is foglalkozni, ami jó hatással lehet másokra és magamra is, ami fejlődést eredményez, amit élvezek, ami gyógyít, amivel adok és nem elveszek. Amiben képes vagyok hinni és ami mellett kitartani.

Na meg egyes cikkek, kommentek, témák forgatják az agyrugóimat.

Rengeteg segítséget adott és ad jelenleg is az élet, ha tehetem, én is segítek másokon, szerencsére a párom is partner ebben. Ennek gyermekeként (is) gondoltam egyet és belekezdtem a blogomba, hogy megadjam a lehetőségét annak, hogy aki olvassa, annak támasz, vigasz, virtuális szórakozási lehetőség vagy a kérdéseire válasz lehessen ez a hely.

  • Bele kezdtem, mert nap, mint nap az internetet böngészve kérdések merültek fel bennem és szeretek eszmét cserélni, információk után kutatni, megérteni dolgokat.
  • Bele kezdtem, mert ki kell írnom az agyam tartalmát, mert néha azt érzem, nincs már hely és nem tudok tovább bővíteni, egszerűen lefagy a rendszer.
  • Bele kezdtem, mert talán Neked is segíthetek egy-egy cikkemmel, ahogy nekem is segítettek már pár jó szóval különböző fórumokon, amikor kételyek gyötörtek.
  • Bele kezdtem, mert szerettem volna egy interaktív élmény/történet megosztást az olvasók és az “írók” között.
  • Bele kezdtem, mert CodeBerry online suli leckéi inspiráltak.
  • Bele kezdtem, mert a volt munkahelyem inspirált.
  • Bele kezdtem, mert a párom inspirál.
  • Bele kezdtem, mert bele kezdhettem.


A család, házimunka és tanulás mellett igyekszem folyamatosan karbantartani és feltölteni az oldalam. Hát nem mindig olyan egyszerű, meg kell hogy állapítsam, de most, hogy a gyerekek bölcsibe és oviba járnak, végre eljött az én időm!
Fb oldalam rendszeresen ontja magából a humort, ahol egy posztommal már 1 millió feletti elérést is produkáltam.
Jelenleg online marketinget tanulok, hogy beinduljon Alexa szekere és a több éves álmodozás végre valósággá váljon.
És mi lesz, ha sokkal több energiát beleadok? Tarts velem és elválik 🙂

Csatlakozz hozzám Facebookon, kövesd a bejegyzéseket, oszd meg a saját történetedet!

HAMAROSAN ÉRKEZIK A NUKUTABU YOUTUBE CSATORNÁJA RIPORTOKKAL. TERMÉSZETESEN A MŰSORVEZETŐ ÉN LESZEK. 🙂

ITT MINDENNEK VAN HELYE!